Bouwmanagement

Begeleiding door ervaring en kennis

Een bouwproject professioneel aansturen levert kwaliteit en kostenbesparing op bij nieuw en verbouw, of uitbreidingen van woningen, bedrijfsruimte, kantoren en alle andere mogelijke bouwwerken, vanaf het idee tot aan de oplevering.
Dit kan alleen door strak georganiseerd een bouwproject aan te sturen en daarbij alle betrokken partijen waar nodig te begeleiden. VDK houd voor u de regie in handen, wij ontzorgen daarmee onze opdrachtgever. Het bouwproces is complex en vol risico’s, dat maakt voor u de keuze eenvoudiger om de realisatie van uw bouwplan in onze handen te geven.

Hierbij is de aandacht centraal gevestigd op:

  • Korte, persoonlijke communicatielijnen over de advisering en organisatie.
  • Een juiste uitvoering, voortgang van het proces en kwaliteit.
  • Begeleiding bij oplevering en nazorg.

Het bouwproces bestaat uit veel schakels die aan elkaar verbonden moeten worden. Wij stroomlijnen dit proces en U krijgt daarbij advies op maat en profiteert van onze ervaring, kennis en deskundigheid.
VDK begeleid het werk voor de opdrachtgever en we adviseren en begeleiden tijdens de realisatiefase van het werk en hebben daarbij ook een toezichthoudende en controlerende taak. Daarnaast wordt door VDK de projectadministratie tot en met de overdracht van de revisiegegevens verzorgd.

feature1